Stuurhuis vervangen

Heeft u een project waar we u mee kunnen helpen?

Vraag nu een offerte aan!

Stuurhuizen

Van Wijk BV Werkendam

Machinefabriek en scheepsreparatiebedrijf Van Wijk BV Werkendam produceert voor de binnenvaart en de maritieme industrie, naast grote scheepsonderdelen als stuurhuizen en hefkolommen, ook boegschroeven, spudpalen, lieren en boegschroeven. In samenwerking met Stuurhuizen B.V. die de aluminium bovenbouw tot in perfectie uitvoert, worden stuurhuizen naar wens en maatvoering van de klant gemaakt.

Kenmerken en types stuurhuizen

De stuurhuizen zijn wel of niet overzakbaar, op diverse hoogtes uitschuifbaar (afhankelijk van de eisen van schip), vaargebied en u als klant. De stuurhuizen zijn degelijk, mooi en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Er zijn diverse soorten stuurhuizen. Van rechthoekig, trapezium tot T-model: bijna alles is mogelijk. Zowel door schade van een aanvaring, als door veranderende wensen kan een stuurhuis vervangen of gerepareerd worden. Onze monteurs doen dat zowel aan onze ruime kade in Werkendam als op locaties in binnen- en buitenland als de dat noodzakelijk of gewenst is.

Inspectie, revisie en keuring

Periodiek is een revisie van hefkolom of stuurhuis verstandig of noodzakelijk. De hefkolom en/of stuurhuis dienen periodiek geïnspecteerd of gekeurd te worden. Bij Van Wijk Werkendam bent u voor zo’n inspectie aan het goede adres. Maar ook voor keuring, vervanging, revisies, service, inspectie of keuring van uw stuurhuis kunt u bij ons terecht. Neem contact op met Van Wijk en wij regelen het voor u. Wij inspecteren zowel hefkolommen van eigen fabricaat als van derden. Van Wijk BV werkt samen met alle classificatiebureaus. Al decennialang hebben we de kennis en know-how van stuurhuizen en hefkolommen in huis, dus aarzel niet en neem contact op als u vragen hebt.

Aanvullende diensten

Naast reparaties, inspecties en keuringen van hefkolommen en stuurhuizen bent u bij Machinefabriek en scheepsreparatiebedrijf Van Wijk BV Werkendam ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld voor reparaties aan boegschroef, spudpaal of lier.

Contact en speciale verzoeken

Neemt u contact met ons op.

Kenmerken

ALUMINIUM BOVENBOUW

• Samengesteld uit aluminiumprofielen met thermische onderbreking.
• Alle profielen hoogglans geanodiseerd
• Aluminium gelast dak
• Op iedere hoek een afwateringspijpje
• Mogelijkheid voor afwatering binnen door de bocht
• Stuurhuis binnen en buiten voorzien van ronde hoeken.
• Uitsluitend voorzien van veiligheidsglas.
• Ronde glaslatten
• Voorfront zonder stijlen (panoramaruit)

Stuurhuizen op een binnenvaartschip

Producten