Autokraan

Heeft u een project waar we u mee kunnen helpen?

Vraag nu een offerte aan!

Eigen ontwerp autokranen

Van Wijk B.V. is ontwerper en leverancier van diverse type autokranen. Door de jaren heen is er al een uitgebreid pakket aan standaard kranen ontwikkeld, maar op wens van de klant worden er nog steeds nieuwe varianten ontworpen.

Uitvoering van onze autokranen

Onze standaard kranen zijn, kenmerkend voor Van Wijk, robuust uitgevoerd.

Een aantal belangrijke voordelen van onze Autokranen zijn:

  • Vergen weinig onderhoud
  • Zeer gemakkelijk bedienbaar
  • Zeer bedrijfszeker

Vanwege ons al decennia bewezen concept en het feit dat wij productie en ontwikkeling in eigen beheer hebben, maken wij onze kranen op deze wijze. Onze kranen worden gemaakt naar de wens van onze klanten. Duizenden schepen hijsen dan ook met een autokraan van Van Wijk hun auto aan boord. Naast hydraulisch zwenken en lieren kunt u ook kiezen uit elektrisch zwenken en/of lieren.

Kenmerken van onze autokranen

Wij kunnen de kraan volledig naar uw voorkeur ontwerpen. Tot de mogelijkheden behoren kranen tot 30 meter met een hijsvermogen variërend van 1000 tot 4000 kg. Omdat de (elektrische) auto’s steeds zwaarder worden beweegt de gemiddelde marktvraag qua hijslast richting de 2000-3000 kg.

Vaste en uitschuifbare autokranen

Autokranen kunnen worden voorzien van een vaste giek of telescopisch uitschuifbaar tot 3 uitschuifbare delen zodat er altijd een geschikte oplossing voor uw schip gevonden wordt.  Uitschuiven kan zowel handbediend of hydraulisch. De hoogte van de staander en de soort opstelling wordt meestal ingemeten en in overleg met u bepaald.

Schade

In overleg met uw verzekeraar kan in geval van schade snel een oplossing worden gevonden voor reparatie.

Wij hebben alles onder één dak: productie, montage en onderhoud.

Meer informatie over onze autokranen

Heeft u een vraagstuk, wenst u advies of wilt u meer weten over onze Autokranen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.  Neem ook gerust contact op indien u meer wenst te weten over onze andere typen scheepskranen, zoals de bunkerkranen, Gangway Kranen en onze LNG Bunkerkraan.

Autokraan voor de binnenvaart
Autokraan
Autokraan voor de binnenvaart
Autokraan voor de binnenvaart
Autokraan voor de binnenvaart
Autokraan voor de binnenvaart
Autokraan voor de binnenvaart
Autokraan voor de binnenvaart
Autokraan voor de binnenvaart

Producten