KEURINGEN & INSPECTIES

Heeft u een project waar we u mee kunnen helpen?

Vraag nu een offerte aan!

Inspecties en keuringen

Van Wijk verzorgt uw (periodieke) inspectie aan autokraan, bunkerkraan, hefkolom, boegschroef en spudpalen. In samenwerking met alle keuringsinstituten verzorgen en organiseren wij ook de verplichte keuringen. Eventuele gebreken kunnen na inspecties door onze ervaren monteurs direct worden aangepakt. Door onze ruim 60 jarige ervaring kennen wij alle ins en outs op uw binnenvaartschip.

Enerzijds zijn sommige keuringen en of inspecties verplicht, anderzijds kunnen preventieve inspecties onverwachte en daarmee vaak kostbare stilval voorkomen. Ook de veiligheid voor u en uw personeel is uiteraard gebaat bij periodieke inspecties. Voorkomen is beter dan genezen!

Een inspectie is een uitgebreid visueel onderzoek op basis van een checklist of het te onderzoeken bedrijfsmiddel nog veilig te gebruiken is, of er (preventief) onderhoud noodzakelijk is en of er nog aanpassingen noodzakelijk zijn voor de eventuele verplichte keuring. Periodieke inspecties vergoten de veiligheid en besparen kosten voor onverwachte reparaties en stilval op ongewenste momenten en plaatsen. Periodieke inspecties kunnen ingepland worden op een praktisch moment in uw vaarschema.

Een keuring is een onderzoek met de beoordeling of het bedrijfsmiddel aan de voorschriften voldoet; hiermee voldoet u aan wettelijk eisen, verzekeringseisen en eisen van verladers of opdrachtgevers.

Meer informatie over inspectie en keuring? Neem contact met ons op.

Laadkraan

Producten