REPARATIES & ONDERHOUD

Heeft u een project waar we u mee kunnen helpen?

Vraag nu een offerte aan!

Service

Van Wijk B.V. is een toonaangevend scheepsreparatiebedrijf voor binnenvaartschepen, estuaire vaart en alle andere maritieme vaartuigen.

Naast reparatie & onderhoud levert Van Wijk voor de binnenvaart ook scheepsonderdelen. De producten die bij Van Wijk worden geproduceerd en gerepareerd zijn onder andere: boegschroeven, hydraulische auto- en bunkerkranen, hydraulische installaties, lieren, spudpalen, stuurhuizen en stuurhuisliften. De geleverde producten worden specifiek ontworpen naar de wensen van de klant. Van Wijk staat voor kwalitatief hoogwaardige en zeer betrouwbare producten met een lange levensduur. Onze producten kunnen naar keuze van de klant los worden geleverd of met installatie zodat het meteen operationeel is.

Maatwerk oplossingen

Met een eigen moderne CNC draaibanken en frezen kunnen we ook bij reparaties snel maatwerk oplossingen vinden. Onze vakmensen, die veelal langjarig bij Van Wijk werken, hebben de ervaring om de lastigste klussen op te lossen. Naast uiteraard reparaties en onderhoud aan alle Van Wijk producten van eigen productie en vergelijkbare producten van andere leveranciers behoren alle scheepsreparaties boven de waterlijn behoren tot onze propositie. IJzerwerk aan dekken, vlak of huid onze vakmensen weten er raad mee. Constructiewerk is voor onze vakmensen snel voor elkaar. Ook met hydrauliek en electra weten wij raad. Doordat wij intensief samenwerken met vele maritieme bedrijven kunnen we ook samen met andere bedrijven specifieke reparaties aan uw schip uitvoeren. Scheepsreparaties kunnen plaatsvinden na slijtage ouderdom of door schade. In opdracht van uw verzekeringmaatschappij kunnen we uiteraard een taxatie van de schade kosten of een offerte maken. We kunnen een refit doen van onderdelen en nieuwe onderdelen of machines installeren. Technische installaties, scheepsmotoren en scheepsaccessoires; wij kunnen al dan niet met ons netwerk al uw reparaties en onderhoud voor u doen en organiseren.

Voor aannemersbedrijven verzorgen wij reparatie en onderhoud aan zowel de werkschepen als aan bijvoorbeeld lieren, boegschroeven, laadkranen en spudpalen.

Preventief onderhoud kan u veel onnodige stilvaltijd besparen. We denken graag met u mee. Deskundige inspecties doen wij veel en keuringen verzorgen wij met alle erkende keuringsinstituten.

Van Wijk heeft een flexibele, dynamische instelling en staat te alle tijde voor u klaar om voor elk probleem een passende oplossing te vinden. Of het nu gaat om reparaties, vervangingen, aanpassingen of compleet nieuwe installaties, bij Van Wijk vindt u al meer dan 60 jaar de service en de daarbij behorende kennis binnen één bedrijf.

Van Wijk B.V. is gelegen in de Beatrixhaven aan de Nieuwe Merwede in Werkendam met een eigen afmeerkade van 160 meter en een torenkraan met een hijsvermogen van 12000 kg en giek van 60 meter. De reparaties kunnen aan de Van Wijk kade in Werkendam worden uitgevoerd of desgewenst, op locatie in zowel binnen- als buitenland.