Heeft u een vraag over ons?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

Van Wijk B.V.  Werkendam

Van Wijk B.V. is een toonaangevend scheepsreparatiebedrijf voor binnenvaartschepen. Naast reparatie levert Van Wijk voor de binnenvaart ook scheepsonderdelen. De producten die bij Van Wijk worden geproduceerd en gerepareerd zijn onder andere: boegschroeven, hydraulische auto- en bunkerkranen, hydraulische installaties, lieren, spudpalen, stuurhuizen en stuurhuisliften. Onze meest recente innovatie is een LNG bunkerkraan. De geleverde producten worden specifiek ontworpen naar de wensen van de klant. Van Wijk staat voor kwalitatief hoogwaardige en zeer betrouwbare producten met een lange levensduur.
Onze producten kunnen naar keuze van de klant los worden geleverd of met installatie zodat het meteen operationeel is.

Van Wijk heeft een flexibele, dynamische instelling en staat te alle tijde voor u klaar om voor elk probleem een passende oplossing te vinden. Al onze producten worden in eigen huis ontworpen. Door middel van CAD software wordt een ontwerp gemaakt, zodat u een goede indruk kunt krijgen van het uiteindelijke product.
Of het nu gaat om reparaties, vervangingen, aanpassingen of compleet nieuwe installaties, bij Van Wijk vindt u de service en de daarbij behorende kennis binnen één bedrijf.
Van Wijk B.V. is gelegen in de Beatrixhaven aan de Nieuwe Merwede in Werkendam met een eigen afmeerkade en een torenkraan met een hijsvermogen van 12000 kg. De reparaties kunnen hier worden uitgevoerd of desgewenst, op locatie; zowel in het binnen- als buitenland.

Wilt u meer weten over een eventueel Van Wijk product voor uw schip? Of heeft u nog vrager over de werking van een systeem of product? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0183-502088 of te mailen naar: info@vanwijkwerkendam.nl. Wij kunnen u vervolgens adviseren en informeren over onze productoplossingen en en diensten. Ook stellen wij graag een offerte voor u op.

Social Media