Project omschrijving

SCHEEPSKRANEN

Heeft u een project waar we u mee kunnen helpen?

Scheepskranen

Van Wijk is markleider in scheepskranen en bunkerkranen voor de binnenvaart en levert ook aan de overige maritieme industrie een grote verscheidenheid aan kranen.

Autokranen, bunkerkranen of bunkergieken, LNG bunkerkranen, kranen voor cryogene vloeistoffen, kranen voor chemicaliën, kranen voor methanol, kranen voor ammoniak,  gangwaykranen, davits, speciale kranen voor bijzondere projecten, grote kranen, kleine kranen: Van Wijk heeft ze allemaal. Met ruim 60 jaar ervaring ontworpen, geproduceerd, onderhouden, gerepareerd, geïnstalleerd en in gebruik gesteld.

Ook de inspectie en keuring kunnen wij voor u regelen. De kranen kunnen vast, meermaals uitschuifbaar, leidingwerk binnen de giek of juist er buiten. Afhankelijk van uw wensen maken we de kraan het meest geschikt voort uw toepassing. Of het schip groot of klein is, het een binnenvaartschip, passagiersschip een RoRo schip, een veerboot, coaster of zeeschip betreft, Van Wijk kan voor ieder type schip de juiste scheepskraan leveren.  Duizenden tevreden klanten hebben die ervaring al.

Door onze jarenlange ervaring leveren wij maatwerk, wat resulteert in bijvoorbeeld een gewenste lage kruiplijn,  sterke giek geschikt voor het benodigde hoge laadgewicht, extreem bedieningsgemak en  lange levensduur. De keuring door keuringsinstituten wordt uiteraard geregeld indien gewenst of noodzakelijk.  Niet onbelangrijk is dat de giek, kraan of kranen goed geconserveerd zijn er ook esthetisch erg mooi uit zijn. Zowel het aantal leidingen, formaat, draaikrans, draaikoppelingen, swivels, staander, cilinders, lieren, veiligheidssystemen, hydrauliek, bediening: alles wordt afgestemd op de behoefte van uw scheepskraan.

Kortom: wat voor type scheepskraan u ook zoekt, bij Van Wijk slaagt u net als duizenden andere klanten, altijd!

Neem contact op

Details

OP VOORRAAD

Pool en D’hone ankers